Företagskund

Att beställa bänkskivor, köksbänkar eller toalettbord i sten för ett projekt kan vara en jobbig uppgift även för de mest erfarna proffs.

Vi på Diapol styr personligen ditt projekt från planering, genom produktion till leverans tillsammans med vår välrenommerade kundtjänst. Vi har en lång tradition av att sköta storkunder och stora projekt till mest konkurrenskraftiga priser.

aura-silestone-diapol-ceramic

Hur vi arbetar

Vi följer den enkla, men effektiva servicemodellen som alltid har gett de bästa resultaten:

Rådgivning

För att kunna leverera ett förstklassigt projekt, måste vi börja på rätt sätt. Vår rådgivning hjälper oss fastställa dina specifika behov och projektets omfattning. Genom att arbeta direkt med designers och leverantörer, ska vi snabbt ange de lämpligaste stenprodukterna för ditt specifika projekt och gå genom varje alternativ med dig, för att vara säker på att du har en klar bild av varje steg, från rådgivning till leverans.

Offertgivning

När vi har fått ditt önskemål, ska vårt team framställa tekniska ritningar, som är skräddarsydda för ditt projekt. Dessa ritningar beskriver produkten (produkterna) du har beställt. Offertritningar gör det möjligt för oss att ge en korrekt och konkurrenskraftig offert. Våra kunder har alltid uppskattat vår utomordentligt snabba och korrekta offertgivning.

Tillverkning och leverans

Lyckad leverans är ett lagarbete, stärkt av effektiv kommunikation och ständig samverkan mellan alla berörda parter.
  1. När du accepterar vår offert, sätter din utsedda projektledare igång tillverkningen.
  2. Du hålls uppdaterad om din beställning under hela tillverkningsprocessen.
  3. Vårt logistikteam schemalägger frakt- och leveransdatum, oavsett vart du behöver dina produkter levererade.

Kundtjänst

Vi skickar ofta våra teammedlemmar till projektplatser för att diskutera direkt med våra kunder om lösningar, och hålla projektet inom tidsramen. Det kan låta som en kliché, men vi bryr oss verkligen om våra kunder. Vår service avslutas aldrig efter att ha mottagit din beställning – långt ifrån. Vårt engagerade och professionella kundtjänstteam ställer alltid upp med att svara på eventuella frågor. Alltid.

Rekommenderade av

Mgroup
Radisson
Regent
Naantali