Calacatta Goldlight

Håller du på att inreda dina drömmars hem eller arbetsplats och vill skapa en lyxigare känsla? Då har du kommit helt rätt – vi rekommenderar våra kunders favoritsten bland Diastones kvartsurval som heter Calcatta Goldlight.

Det är en kvarts av premiumkvalité som har vackra ljusgråa ådringar och slumpmässiga gyllene nyanser som tillsammans skapar en iögonfallande färgpalett. Även om kvartsskivor inte är naturstenar, är deras huvudsakliga beståndsdel en av världens rikligaste bergarter – kvartsit. Kvartsit är en naturlig mineral som används för att tillverka beständiga bänkskivor i kvarts.

Diastone Calacatta Goldlights utseende är inspirerad av den exklusiva marmorn. Marmors mönster är mycket uppskattade tack vare deras eleganta och enastående ådringar samt deras exceptionella naturliga skönhet. Diastone Calacatta Goldlight efterbildar mästerligt dessa oförlikneliga kombinationer med sina gråa ådringar och gyllene nyanser, som tillsammans skapar en gedigen och utsökt känsla i köket och badrummet.

En av de huvudsakliga anledningarna till att kvarts har blivit så populär under den senaste tiden är det att den saknar de nackdelar som naturstenar har. Bänkskivor i kvarts är hårda och oporösa, vilket gör dem mycket beständiga, repsäkra och nästintill omöjliga att lämna permanenta fläckar på.

Calacatta Goldlight premiumkvarts

Vi ger dig inspiration till hur du kan använda detta eleganta material:

Diastone Calacatta Goldlights vita bakgrund med gråaktiga och gyllene ådringar ger varje rum ett iögonfallande och luftigt utseende. Vita bänkskivor är ett perfekt klassiskt val för älskare av både traditionella, nordiska och minimalistiska stiler.

Det är väl ingen dålig idé att få din köksbänkskiva med stänkskydd eller din vattentäta bänkskiva till ditt badrum i detta exklusiva material:

 

Bänkskivor har en nyckelroll i designen inte bara i kök utan även i badrum där de bildar en enhetlig inredning tillsammans med använda design- och färglösningar. Du kan även använda materialet som beläggning för golv och väggar.

Vår premiumkvarts Diastone Calacatta Goldlight passar utmärkt till moderna bostads- och kontorsrum där man sätter värde på exklusivitet.  De mest effektfulla plaster i ditt hem för Diastone Calacatta Goldlight kan vara bland annat duschhörnor, badkarsfronter, murstockar för kaminer, köksbänkskivor, bordsskivor, badrumsskivor. Som ett dekorativt material ser det väldigt snyggt ut i foajén, på väggar inomhus, golv, receptioner och skrivbord.

I fall du är förtjust i naturstenars vackra mönster och uppskattar kvarts beständighet och hårdhet, är Diastone Calacatta Goldlight något för dig. Det är ett fantastiskt val inte bara för sin ljusa färgs skull, utan även för sina vackra och utsökta ljusgråa ådringar och gyllene skimmer. Det är väl inte möjligt att stå emot?

Ta en titt på vårt breda sortiment av bänkskivor i sten.

I fall du vill närmare diskutera olika möjligheter, kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dig!

Är du intresserad av Calacatta Goldlight?

Få en offert

19.11.2021